opriti playerul audio ptr. o buna vizionare

 

                                                    TARIFE PUBLICITATE–RADIO TV OLTENITA

VIZITATORII SITULUI RADIO TV OLTENITA–reprezinta cu siguranta potentialii tai clienti !

Radio TV Oltenita –este un SITE comercial ONLINE-cu formatul 90 la suta stiri si reportaje video–emisiuni.In grila de programe se intalnesc elemente principale care au crescut audienta postului-intr-un timp relativ scurt :-stiri-talk-show-uri-emisiuni specializate .

 

Batalia in publicitate se da pe ascultatorii si privitorii de varsta medie.ei fiind considerati in principal beneficiarii cumpararii produselor sau serviciilor  de publicitate ai sitului RADIO TV OLTENITA

 

 

Grup tinta—-15-80 de ani ! Aceste persoane sunt interesate de  stiri(monden,afaceri ,cinema ,sport.politica) concursuri si interviuri-dar sunt atrase si de emisiuni culturale,dezbateri.divertisment,muzica.Stirile sunt un element important si nu intamplator RADIO TV OLTENITA  foloseste un logo reprezentativ!

 

 

Muzica-se adreseaza tuturor varstelor-o muzica atent selectionata-care place tuturor-indiferent de anul aparitiei.Ne mentinem si in actualitate,atat cat trebuie,prin hiturile momentului !

 

 

TARIFELE DE PUBLICITATE—SUNT UNICE !

 

PRETUL ESTE ACELASI !

 

5 DIFUZARI PE ZI –in programul de publicitate audio-350 ron-ptr. o luna !

 

Baner si postare pe site –link permanent—350 ron—ptr. o luna !

Postare articole si stiri pe site-350 ron ptr. o luna

POSTARE  IN SECTORUL VIDEO DE PUBLICITATE-CU VIDEO CLIP- 350 RON–o luna .                                                                                                               UPDATE –ptr. perioade mai lungi de reclama pe situl RADIO TV OLTENITA -oferim urmatoarele facilitati:     1. Ptr.6 luni minimum si doua variante de reclame-audio si site-350 ron pe luna.     2.     Ptr. minimum 12 luni si doua variante de reclama-audio si site-300 ron pe luna.  CONTACT-oltenitaradio@yahoo.com

Lasă un răspuns

Site acreditat SEAP
---------------