RADIO TV OLTENITA
PublicitateSocial

Deputata Raluca Surdu o felicită pe colega sa Alina Gorghiu proaspăt aleasă în funcția de președinte al Partidului Național Liberal

Într-o postare pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/raluca.surdu.1, De Alina Gorghiu ca președinte al PNL, fapt pentru care o felicit, încurajez și susțin pe mai departe! Cu această ocazie îmi vin în minte vorbele unei mari doamne a politicii, Margaret Thatcher, care, la instalarea ca prim-ministru, îl cita pe Sf. Francisc de Assisi: “Acolo unde este neînțelegere, să aducem armonie. Acolo unde este greșeală, să aducem adevăr. Acolo unde este îndoială, să aducem credință. Acolo unde este disperare, să aducem speranță (…) Acum avem treabă de făcut”. Mult succes, Alina!”.
Pentru cititorii noștri, deputata Colegiul uninominal 5 Călărași a ținut să adauge următoarele: ”Prin rezultatul votului pentru președinte, PNL a confirmat că a înțeles să pornească pe o direcție care vine în întâmpinarea așteptărilor unei mari părți a electoratului. O asigur pe Alina de întreaga mea susținere și contribuție pentru ducerea la îndeplinire a unui mandat dificil. Avem în față perspectiva unei primeniri și întineriri a clasei politice, avem a contribui la împlinirea angajamentelor luate de fostul președinte al PNL, președintele ales al României, domnul Klaus Iohannis. Avem a gândi și construi în perspectiva alegerilor din 2016. Alina Gorghiu este un om de partid, un om de construcție, un tânăr bun profesionist. Invit pe toți cei care au ceva de spus și se regăsesc în valorile PNL să se implice și să ni se alăture. Contribuția înseamnă acțiune. Împreună. Facem. Bine.”